Proclaimer

De gemeente Het Hogeland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of u komt informatie tegen die niet (meer) correct is, mail naar de gemeente.

Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Archief

De website van de gemeente Het Hogeland wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief.

Toegankelijkheid website

De gemeente Het Hogeland geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de websites van de gemeente Het Hogeland gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. Hoe wij omgaan met webtoegankelijkheid leest in u onze toegankelijkheidsverklaring.

Responsible disclosure

De gemeente Het Hogeland hecht veel belang aan de beveiliging van haar systemen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat een zwakke plek in de systemen te vinden is. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, horen wij dit graag zo snel mogelijk, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen. Lees meer over de responsible disclosure van de gemeente Het Hogeland.